Om oss

Vår historia sträcker sig tillbaka till år 1986 då hamnbodarna färdigbyggdes. Med en passion för kvalitet och hållbarhet erbjuder vi en minnesvärd upplevelse i somriga Nynäshamn. Välkomna att njuta av ditt fika i en mysig och havsnära miljö vid Hamnbageriet.

hamnbodarna-nynäshamn

Hamnbageriets historia

Välkommen till Hamnbageriet – en del av Nynäshamns historia sedan år 1986. Vi har varit närvarande sedan hamnbodarna färdigställdes. Boden fungerade som bageri/konditori och fick under de tidigare åren olika benämningar. Sedan mitten av 90-talet är vi känt som Hamnbageriet.

Nybakade bullar & egentillverkade bagel-smörgåsar

Vårt bageri är mest känt för våra nybakade bullar och egentillverkade bagel-smörgåsar. Vår bagare bakar varje dag från grunden för att tillfredsställa våra gäster.

nybakade-kanelbullar-nynäshamn
eko-fairtrade-kaffe

Hela kaffe & te sortimentet är Ekologiskt och FairTrade

Hela vårt kaffe- och tesortiment är Ekologiskt och FairTrade. För varje kopp du dricker så minskar du på klimatavtrycket med oss. Vår specialblandade espresso är från italienska premiumvarumärket Molinari. Med en balanserad mix av 20% robusta bönor och 80% arabica bönor garanterar vi en perfekt balans, kaffestyrka och smak i varje kopp.

Interiör med antik inredning

Vår faluröda bod med antik inredning har en mysig atmosfär som tar dig tillbaka i tiden. Varje detalj är noga utvald för att skapa en välkomnande miljö.

vintage-antikt-nynäshamn
fika-vid-kajen-bryggan-nynäsham

Idealiskt beläget nära havet

Hamnbageriet ligger i en idealisk miljö, nära till havet med en fantastisk utsikt över Nynäshamns klassiska röda kyrka på berget. Vi är också lämpligt belägna nära Gotlandsterminalen och Waxholmsbolagets båtar som tar dig ut till skärgårdsöarna såsom Nåttarö och Utö. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter runt oss, inklusive en parkering precis framför Hamnbageriet.

Kundernas omdömen