Integritetspolicy

Denna information riktar sig till användare som besöker webbplatsen www.hamnbageriet-nynashamn.se. Informationen som följer beskriver varför och hur vi behandlar personuppgifter.

Meddelanden

När digitala användare lämnar meddelanden på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i angivet formulär samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost. Endast de uppgifter som står på respektive formulär samlas in och användare får fullständig information innan de eventuellt väljer att fylla i informationen. Samtliga meddelanden hanteras säkert i verksamhetens digitala databas. Om du tidigare skickat meddelande till oss som du vill raderas, kontakta oss.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Sidor och inlägg på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Processering av dina lämnade uppgifter

Meddelanden från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.